WINKELCHEQUE VOOR BEDRIJVEN

vragen over zakelijk bestellen?
020 - 261 37 47

Het ideale zakelijke cadeau

De Winkel Cheque is het ideale cadeau voor medewerkers of relaties. De ontvanger kan zelf een cadeau kiezen uit zeer uiteenlopende aangesloten winkels, die ieder voor een brede collectie aan producten staan. De ontvanger van de kaart kan allerlei producten bestellen via de webshops, reisjes maken, vanuit huis maaltijden bestellen of een shoppen in een groot eigentijds webwarenhuis. Zo geeft u een cadeau waar iedereen blij van wordt!

Direct bestellen Offerte aanvragen

WinkelCheque op maat

De Winkel Cheque wordt standaard kosteloos in een bijpassende luxe cadeaubox geleverd. Het is mogelijk om het geven van de Winkel Cheque extra feestelijk te maken. Dit is kan op verschillende manieren

De Winkel Cheque wordt standaard geleverd in een luxe cadeaubox, en deze box kan worden ingepakt in een feestelijke cadeauverpakking.

Er is keuze uit verschillende wijnen welke bij de Winkel Cheque kan worden gevoegd. Het assortiment bestaat uit witte en rode wijn met variërende prijzen.

Aanvragen

WinkelCheque als relatiegeschenk

Boodschap
In de cadeaubox van de Winkel Cheque plaatsen wij een kaartje waarop ruimte is voor een persoonlijke boodschap. Deze kan digitaal worden doorgegeven en dan zorgen wij ervoor dat deze op het kaartje komt te staan.

Bedrijfslogo
De Winkel Cheque kan worden opgemaakt in uw eigen huisstijl of worden bedrukt met het logo van uw bedrijf. Zo kan de Winkel Cheque nog persoonlijker worden gemaakt!

Offerte aanvragen

Vul onderstaand alle gevraagde gegevens in en binnen 1 (werk)dag zal de offerte per email worden toegestuurd. Liever telefonisch een offerte aanvragen? Bel onze klantenservice op 020 261 37 47.

Productkeuze

Extra's

Contactgegevens

X