Winkelcheque als zakelijk cadeau

 

Winkelcheque is een perfect cadeau om je collega’s, werknemers of zakelijke relaties mee te bedanken. De ontvanger kan deze Winkelcheque besteden bij één van de duizenden winkels en webshops door heel Nederland. Dit is hét ideale cadeau om iemand mee te verrassen. De verschillende mogelijkheden aan verpakkingen en personalisaties, maakt dat dit cadeau geschikt is voor iedere gelegenheid.

Je kunt je zakelijke bestelling eenvoudig via onze bestelpagina plaatsen. Kies bij stap 2 de optie ‘zakelijke bestelling’.

Winkelcheque bestellen

Offerte op maat

  • Persoonlijk advies van onze specialisten
  • Verzenden naar één adres of huis-aan-huis
  • Personaliseren mogelijk in eigen huisstijl, met logo of met foto.
  • Ruime keuze aan vrolijke verpakkingen
  • Bedrijven betalen achteraf op factuur
Ben je enthousiast geworden door alle mogelijkheden van Winkelcheque bij een zakelijk geschenk? 
Of ontvang je graag persoonlijk advies van onze cadeauspecialisten? Vraag een offerte op maat aan en ontvang deze binnen een uur! Wil je dit liever telefonisch doen? Bel dan naar 085 208 7018.

Personaliseren

Gepersonaliseerde flyer en Cadeaukaart

In de cadeaubox van Winkelcheque kun je een gepersonaliseerde flyer laten plaatsen, die dan boven op de cadeaukaart ligt. De ontvanger ziet deze dus het eerst. Je kunt zelf de uitingen, gelegenheid en tekst bepalen en door ons laten ontwerpen!

Jouw eigen bedrijfslogo of afbeelding laten drukken op een Winkelcheque? Zelfs dat is mogelijk! Meerdere bedrijven hebben dit al gedaan. Het maakt je geschenk nóg persoonlijker en wordt niet snel vergeten!

Boodschap

Bij je Winkelcheque bestelling kun je eenvoudig een persoonlijk boodschap laten toevoegen voor de ontvanger. Je kunt de ontvanger hier bijvoorbeeld mee feliciteren of bedanken. Voor een klein bedrag van €0,99 voeg je dit makkelijk toe, via onze bestelpagina.

Verpakkingen en wijnen

De Winkelcheque cadeaukaart wordt standaard geleverd in een (gratis) Winkelcheque envelop. Wil je je Winkelcheque wat luxer laten inpakken? Dan kun je kiezen voor een luxe cadeaubox (€1,99). Om iemand extra te verrassen, kun je ook via de bestelpagina een flesje wijn of prosecco toevoegen aan je bestelling! Heb je andere ideeën voor een verpakking of ben je benieuwd naar eventuele andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

 

Tel: : 085 208 7018

Mail: zakelijk@winkelcheque.nl

Jouw eigen CadeauService!

Geef je vaker een cadeaubon aan je collega’s, werknemers of zakelijke relaties? Maak dan gebruik van onze CadeauService! Met deze service heb je altijd een geschikt cadeau in huis.

CadeauService is dé ideale tool, waarmee je zelf cadeaukaarten kunt opwaarderen. Zelfs met kleine oplages, zoals één cadeaukaart, is dit al mogelijk!

Eigen portaal

Regel alles op het gebied van geschenken, door je te registreren voor een eigen portaal. Hiermee kun je, vanaf je eigen bureau, kosteloos lege cadeaubonnen bestellen en activeren, wanneer jij dat wilt. Dit kan zelfs met een gepersonaliseerde cadeaukaart. Dit scheelt je tijd, geld en moeite. Je hoeft de deur dus niet meer uit, om iemand op het laatste moment nog een cadeaukaart te kunnen geven. CadeauService is kosteloos én vrijblijvend. Je hoeft alleen de waarde van de cadeaukaart te betalen.

Ontdek alle mogelijkheden, de service en het gemak van CadeauService en vraag een gratis starterspakket aan! Kijk voor meer informatie op CadeauService.nl.

Ik wil een gratis starterspakket

Feestdagen

Winkelcheque is een prachtig cadeau om te schenken tijdens de feestdagen.  Je kunt je collega’s, werknemers of zakelijke relaties hiermee bedanken voor een fijne samenwerking. Zo kun je de secretaresses extra dankbaarheid tonen op secretaressedag of de verpleegsters op de dag van de zorg. Ook op de dag van de arbeid kun je je waardering tonen voor je werknemers, door ze Winkelcheque cadeau te geven. Kortom, Winkelcheque is het ideale geschenk voor iedere feestgelegenheid! Bekijk alle mogelijkheden van Winkelcheque als cadeau tijdens de feestdagen.

Bijna heel Nederland verheugt zich op feestdagen als Kerstmis of Sinterklaas. Maak ook je werknemers, collega’s of zakelijke relaties blij met Winkelcheque als kerstcadeau of sinterklaassurprise.

Geniet van de persoonlijke service

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Winkelcheque als kerstcadeau voor je personeel en relaties? Stel ons gerust je vragen door te bellen naar 085 208 7018 of te mailen naar zakelijk@winkelcheque.nl.