VEELGESTELDE VRAGEN

Vragen over de winkelcheque?
020 - 261 37 47

Hier vindt u een overzicht met de meest gestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan contact op met WinkelCheque.

Ik wil meer weten over Winkel Cheque

Wat is winkelcheque precies?

Winkel Cheque is dé giftcard van Nederland. Door de hoogwaardige aangesloten winkels en webshops geeft u echt een belevenis cadeau. De kaarthouder kan met de giftcard van Winkel Cheque bij een groot aanbod aan winkels en webshops terecht.

Waar kan ik Winkel Cheque kopen?

U kunt de giftcard van Winkel Cheque bestellen via deze website. Kijk bij 'verkooppunten' voor het dichtstbijzijnde verkooppunt bij u in de buurt.

In welke waarden is Winkel Cheque verkrijgbaar?

U kunt ieder willekeurig bedrag kiezen vanaf minimaal € 5,00 tot maximaal € 150,00. Op de giftcard van Winkel Cheque is geen BTW van toepassing.

Welke producten kan ik met de giftcard van Winkel Cheque kopen?

U kunt bij elke aangesloten webshop en winkel terecht met uw giftcard. U kunt met uw Winkel Cheque betalen voor een product naar keuze. Zie het overzicht op de website voor o.a. de openingstijden.

Hoe lang is Winkel Cheque geldig?

Winkel Cheque heeft een geldigheid van 1 jaar na uitgifte, tenzij anders vermeld. De geldigheid van uw Winkel Cheque kunt u bekijken m.b.v. de saldochecker.

Is het mogelijk een giftcard van Winkel Cheque te verlengen?

Het is niet mogelijk om uw Winkel Cheque te verlengen.

Ik heb een vraag over het geven van Winkel Cheque

Hoe kan ik een giftcard van Winkel Cheque geven?

Winkel Cheque geeft u eenvoudig door één van onze verkooppunten te bezoeken of door de giftcard te bestellen op deze website. Winkel Cheque kunt u opwaarderen in ieder willekeurig bedrag vanaf € 5,- tot maximaal € 150,-. U of de ontvanger ontvangt de Winkel Cheque altijd in een mooie geschenkverpakking waarbij ruimte is voor een persoonlijke boodschap.

Hoe kan ik Winkel Cheque betalen?

U betaalt uw giftcard van Winkel Cheque met iDeal of Creditcard. Zo internetbankiert u eenvoudig, betrouwbaar en snel via uw eigen bank. Zakelijke bestellingen kunnen ook per factuur worden voldaan.

Wat is de levertijd van een Winkel Cheque?

Uw bestelling wordt geleverd nadat de betaling is voldaan. Wanneer uw bestelling vóór 17.00 uur is besteld en betaald, dan wordt de giftcard dezelfde dag nog via PostNL verstuurd!

Kan ik de giftcard van Winkel Cheque ook per e-mail ontvangen?

Nee, op dit moment hebben wij nog geen digitale versie van de giftcard die u per e-mail kunt ontvangen. Zodra wij deze dienst gaan aanbieden zullen wij dit duidelijk kenbaar maken.

Hoe wordt Winkel Cheque verzonden?

Uw bestelde giftcard van Winkel Cheque wordt via PostNL verstuurd.

Wat zijn de verzendkosten?

Wanneer u een giftcard van Winkel Cheque bestelt, betaalt u € 1,95 verzend- en administratiekosten, ongeacht het aantal bestelde giftcards.

Moet ik betalen voor de verpakking?

Nee, de giftcard van Winkel Cheque wordt altijd gratis in een luxe cadeauverpakking aangeleverd. Alleen voor 'niet-standaard' verpakkingen (bijv. gericht op Verjaardag, Sinterklaas, Kerst, Valentijnsdag en Moederdag) kan een kleine toeslag gevraagd worden. Dit wordt dan duidelijk vermeld bij het bestellen.

Ik probeer een giftcard van Winkel Cheque te bestellen, maar er gaat iets niet goed. Wat nu?

Neem contact op met onze klantenservice via ons contactformulier of stuur een email naar info@winkelcheque.nl. Wij nemen uiterlijk binnen 3 werkdagen contact met u op!

Ik heb een giftcard van Winkel Cheque besteld en betaald, maar ik heb deze niet ontvangen. Wat nu?

Neem contact op met onze klantenservice via ons contactformulier of stuur een mail naar info@winkelcheque.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik heb een vraag over het inwisselen van de giftcard van Winkel Cheque

Hoe kan ik het saldo van mijn Winkel Cheque opvragen?

Vul uw kaartnummer in bij de saldochecker van deze website om het saldo en de geldigheid van uw Winkel Cheque op te vragen. Het kaartnummer van uw Winkel Cheque vindt u op de achterzijde van de giftcard.

Hoe kan ik een Winkel Cheque inwisselen?

Surf of ga naar één van de aangesloten webshops of winkels bij u in de buurt. Een aangesloten webshop of winkel accepteert uw Winkel Cheque via de pinterminal of de webkassa. Afhankelijk van het totaalbedrag is de waarde van uw Winkel Cheque toereikend of niet toereikend. Een eventueel restantbedrag betaalt u middels pin of cash eenvoudig bij. U kunt met uw giftcard van Winkel Cheque betalen voor een product naar keuze.

Kan ik meerdere Winkel Cheques tegelijk inwisselen?

Jazeker! Alle aangesloten webshops en winkels accepteren meerdere Winkel Cheques tegelijkertijd.

Moet ik Winkel Cheque in één keer besteden?

Nee, dat hoeft niet. U kunt de Winkel Chequekaart in meerdere delen besteden gedurende de geldigheidstermijn van 1 jaar (tenzij anders vermeld) na uitgifte.

Kan ik mijn Winkel Cheque ook besteden bij één van de verkooppunten?

Nee, dit is niet mogelijk. Deze winkels verkopen alleen Winkel Cheques, zij accepteren deze giftcard niet als betaalmiddel. U kunt de giftcard van Winkel Cheque alleen besteden bij de aangesloten webshops en winkels die op deze site vermeld staan.

Kan ik mijn giftcard van Winkel Cheque voor contant geld inwisselen?

Nee, Winkel Cheque kan uitsluitend worden ingewisseld voor product bij een aangesloten webshop of winkel naar keuze.

Zijn alle prijzen inclusief BTW?

De giftcards zijn vrijgesteld van BTW. De prijzen die vermeld staan zijn dus inclusief BTW.

Hoe snel worden bestelde producten geleverd?

In de bevestigingsmail die u ontvangt na het bestellen van de giftcard vindt u de levertijd van uw bestelling. Indien u Winkel Cheque op werkdagen vóór 17.00 bestelt en betaalt wordt deze dezelfde dag nog verstuurd via PostNL.

Ik heb een vraag met betrekking tot mijn bestelling.

Stuur dan een e-mail naar info@winkelcheque.nl.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

U kunt middels iDeal en Creditcard betalen. Wanneer u een bestelling doet vanuit een bedrijf kunt u met een factuur betalen. Ook wanneer u via factuur bestelt, wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

Zakelijke bestellingen

Hoe bestel ik giftcards van Winkel Cheque voor mijn bedrijf?

Voor meer informatie over Winkel Cheque als zakelijk cadeau of zakelijke bestellingen kun u contact op nemen met Winkel Cheque via verkoop@winkelcheque.nl. Of bel naar 020 – 261 3745. Indien de bestelling meer dan €500 bedraagt zal deze aangetekend worden verzonden à €8,60.

Wat zijn de mogelijkheden tot het personaliseren van een giftcard van Winkel Cheque als zakelijke klant?

Er zijn een tal van mogelijkheden voor het op eigen wijze invullen van Winkel Cheque. Kijk hiervoor onder het tabblad 'zakelijk' op deze site of neem voor maatwerk oplossingen contact op met Winkel Cheque via info@winkelcheque.nl. Of bel naar 020 – 261 3745.

Overige vragen

Ik ben per ongeluk mijn giftcard van Winkel Cheque kwijtgeraakt. Wat nu?

Het is uw eigen verantwoordelijkheid om uw Winkel Cheque goed en veilig te bewaren, er kan geen aanspraak worden gemaakt op compensatie bij verlies van de pas.

Ik heb een klacht of opmerking over de giftcard

Waar kan ik met mijn klacht of opmerking terecht?

Neem in dit geval contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Is uw vraag nog niet beantwoord? Neem contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verkrijgbaar in waarden van € 5,00 t/m € 150,00

U kunt zelf bepalen met welk bedrag de winkelcheque wordt opgewaardeerd.

Bedrijven bestellen op factuur

Als bedrijf is het mogelijk om te betalen middels een achteraf toegestuurde factuur.

Direct bestellen
X