BRIL AMSTERDAM

Winkelcheque Amsterdam BRIL AMSTERDAM
Adres
Cornelis Schuytstraat 23
1071 JD Amsterdam
Winkelcheque Amsterdam BRIL AMSTERDAM
Winkelcheque Amsterdam BRIL AMSTERDAM
Winkelcheque Amsterdam BRIL AMSTERDAM
Winkelcheque Amsterdam BRIL AMSTERDAM

Welkom bij BRIL AMSTERDAM, de toonaangevende brillenwinkel in de prachtige Cornelis Schuytstraat, gelegen in het hart van Oud-Zuid.

Bij BRIL AMSTERDAM is er een uitgebreide collectie van de mooiste brillen en zonnebrillen, zowel op sterkte als zonder. De oogmetingen worden uitgevoerd met maximale precisie, dankzij de nieuwste generatie apparatuur van Carl Zeiss. Als vooraanstaande fabrikant van brillenglazen streeft ZEISS naar ultiem comfort. Onder het kopje ZEISS GLAZEN kan men meer lezen over hun nieuwe generatie brillenglazen, zoals SmartLife.

Daarnaast is BRIL AMSTERDAM gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met contactlenzen, met hulp van ervaren Contactlensspecialisten en Optometrist. Of het nu gaat om ORTHO-K contactlenzen (nachtlenzen), Myopie Control, Unifocale of Multifocale contactlenzen, er is voor elke behoefte een passende oplossing.

Klanten kunnen gerust binnenstappen en zich laten verrassen door de topmerken die worden aangeboden, waaronder DITA, JACQUES MARIE MAGE, MYKITA, LINDBERG, ANNE ET VALENTIN, LINDBERG, AHLEM en AKONI. Het team kijkt ernaar uit om hen te helpen met het vinden van de perfecte bril of zonnebril die bij hen past.

Fashion Giftcard wordt beoordeeld met een
7.5/10
78% beveelt ons aan