De Ovenwinkel

Winkelcheque Waalwijk De Ovenwinkel
Adres
De Els 1
5141 HH Waalwijk
Winkelcheque Waalwijk De Ovenwinkel
Winkelcheque Waalwijk De Ovenwinkel
Winkelcheque Waalwijk De Ovenwinkel

De Ovenwinkel ontstond in 2016 uit een passie voor koken en met name het bereiden van ovengerechten, zoals pizza's en brood. Deze webshop heeft als uitgangspunt het gebruik van de oven als kooktechniek.

De missie van De Ovenwinkel is om klanten kennis te laten maken met deze authentieke kooktechniek en de heerlijke gerechten die hiermee kunnen worden bereid. Klanten kunnen bij deze webshop ook terecht voor de aanschaf van benodigdheden zoals pannen en ander keuken- en bakgerei.

Het aanbod van De Ovenwinkel wordt stap voor stap uitgebreid en er wordt zorgvuldig gekeken naar originaliteit, kwaliteit, design en ergonomie van de producten, evenals de betrouwbaarheid van de leveranciers. De webshop hecht ook veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen bij de keuze van nieuwe producten en de beoordeling van bestaande en nieuwe leveranciers.

De Ovenwinkel beschikt over een extern keurmerk dat de webshop jaarlijks toetst aan de actuele voorschriften en wetgeving voor online verkopen. Klanten kunnen dus veilig online winkelen en erop vertrouwen dat de voorgeschreven richtlijnen worden nageleefd.

De klanten worden van harte welkom geheten in zowel de fysieke Ovenwinkel als de online winkel. Als klanten vragen hebben of hulp nodig hebben bij een probleem, kunnen ze gerust contact opnemen met de webshop. De medewerkers zullen hun best doen om de klanten van dienst te zijn. Ook als klanten geïnteresseerd zijn in het afnemen van artikelen in grotere hoeveelheden of op zoek zijn naar een leuk relatiegeschenk, zullen de medewerkers van de Ovenwinkel graag met hen meedenken.

De medewerkers van de Ovenwinkel wensen alle klanten veel kookplezier en kijken ernaar uit om hen te verwelkomen in de winkel of online.

Fashion Giftcard wordt beoordeeld met een
7.5/10
78% beveelt ons aan